HERO ry:n vuosikokous 27.2.2019

HERO ry:n vuosikokous

Vuosikokous pidettiin ke:na 27.2.2019, paikalla oli 41 jäsentä seuraamassa ja nauttimassa kokousantimista. ?

Kokouksessa kerrattiin viime vuoden toimintaa & taloutta sekä katsottiin tulevaisuuteen, Janne Raatikainen jatkaa puheenjohtajana, myös johtokuntaan ei ollut uusia ehdokkaita ja erovuorossa olevat (Jari Nyberg, Uhlenius ja N.Keski-Levijoki) jatkavat mielellään Heron johtokunnassa seuraavat kaksi vuotta. Heidän lisäksi johtokunnassa istuvat nyt myös G.Lilley, Christer Fagerström ja S.Vuoriheimo.

Kokouksen aikana perustettiin frisbeegolfjaoston lisäksi myös Heron historiatoimikunta koska Heron 120v juhlavuosi on jo 5 vuoden päästä, nyt olisi hyvä taltioida tarkemmin Heron historiaa tulevia sukupolvia varten.

Kiitos kaikille osallistujille ja nähdään liikunnan&urheilun merkeissä! ?