VUOSIKOKOUS 2022


VUOSIKOKOUS 2022
HERO ry:n vuosikokous pidettiin 2.3.2022 ja viime vuoden tapaan etänä, Zoomissa.
Paikalla oli 26 jäsentä (+ 2 tulkkia), kokous sujui sukkelasti kiitos kokouksen puheenjohtajan Cecilia Hanhikosken. 🙂
Kokouksessa kerrattiin viime vuoden toimintaa & taloutta sekä katsottiin tulevaisuuteen, neljä edellistä vuotta puheenjohtajana ollut Janne Raatikainen päätti nyt vetäytyä ja hänen tilalleen valittiin ilman vastaehdokkaita Christer Fagerström, onnittelut Christerille & tsemppiä!
Johtokunnassa erovuorossa olivat siis Christer Fagerström, Tessa Raurala & Sami Vuoriheimo. Raurala & Vuoriheimo ilmaisivat kiinnostuksensa jatkaa johtokunnassa. Fagerströmin siirtyessä puheenjohtajan pallille, johtokuntaan tarvittiin vielä yksi ehdokas ja Heron monivuotinen jäsen Julien Della Valle valittiin sitten johtokuntaan ilman vastaehdokkaita, onnea Julle! Toiselle toimintakaudelleen johtokunnassa jatkavat Jari Nyberg, Tarja Sandholm & Iina Uhlenius.
Kiitokset mukanaolleille jäsenille, talouden esittelystä Heron ulkopuoliselle talousvastaavalle Mikael Huuhkalle ja kokouksen sihteerille Netta Keski-Levijoelle sekä ”Zoom-assarille” SKUL:n Teresa Tiaiselle!

Nyt on aika käynnistää uusi toimintakausi ja näiden koronavuosien jälkeen toivomme kaikilta jäseniltämme aktiivista osallistumista Heron toimintaan! 🙂
Tavataan & liikutaan!
[S.Vuoriheimo]