Vuosikokous 3.3.2021

HERO ry:n vuosikokous saatiin keskiviikkona 3.3.2021 vietyä onnellisesti läpi. Erikoista vuosikokouksessa oli, että se oli ensimmäistä kertaa ikinä kokonaan etänä. Vuosikokous pidettiin Zoomissa ja paikalla oli 41 Heron jäsentä.

Heron puheenjohtajaksi vuodelle 2021 valittiin jatkamaan Janne Raatikainen. Johtokunnan jäseninä jatkavat erovuorossa olleet Jari Nyberg ja Iina Uhlenius. Netta Keski-Levijoen jättämälle paikalle saatiin uudeksi jäseneksi Tarja Sandholm.
Haluamme kiittää Nettaa menneistä vuosista ja toivottaa kaikkea hyvää jatkossa, sekä toivottaa Tarjan tervetulleeksi tiimiin!
🙂👌🏻

Muulloin kokous sujui kuin vettä vain, kiitos kokouksen puheenjohtajalle Cecilia Hanhikoskelle ja aktiiviselle jäsenistölle, joka mahdollisti sujuvan Zoom-kokouksen. Lisäksi kiitämme SKUL järjestötyöntekijää Teresa Tiaista, joka oli paikalla hoitamassa kokouksen tekniikkaa.
Tämän kokonaan etänä olleen vuosikokouksen myötä Hero todisti jälleen olevansa urheiluseura, jolla on halua ja motivaatiota kehittyä ja kokeilla uutta.
Tästä on hyvä jatkaa vuotta 2021. Hyviä vointeja kaikille ja urheilun iloa!

T: Hero ry:n johtokunta