HERO taipui Valpakselle juhlaturnauksen loppuottelussa

IK Hephatan 125v jääkiekon juhlaturnaus 9.-11.11.2017, Tukholma

Heron jääkiekkojoukkue voitti lohkonsa alkusarjassa voittaen Moskovan & kotijoukkue IK Hephatan ja eteni välieriin, välierissä kaatui Nerike (Örebro), loppuottelussa vastaan tuli Turun Valpas, joka voitti myös kaikki ottelunsa.

HERO – Valpas 3-7
Kaksi suomalaisjoukkuetta tarjosivat hyvää lauantai-illan viihdettä ruotsalaisyleisölle, loppuottelussa riitti tilanteita ja tapahtumia. 
Valpas oli jopa 3-0 johdossa mutta Hero ei luovuttanut ja kavensi lukemia, 3min ennen pelin loppua tilanne oli 2-3 Valpaksen hyväksi mutta jäähyt sekoittivat pelin ja turnausvoitto meni Valpakselle, onnea ja kiitos tiukasta pelistä!

Turnauksen tilastot & pistepörssi löytyvät turnaussivuilta: http://ikhephata.se/