Heron naiset suomen mestarit 2012!

Vuoden 2012 SM-Futsal toteudettiin lauantaina 14.4. Tampereen Raholan liikuntakeskuksella Tampereen Urheilu Seuran Uljaan järjestämin. Kisoihin osallistui 7 miesten joukkuetta ja 3 naisten joukkuetta, joista 3 ovat Herosta: 2 miesten puolella ja 1 naisten puolella.

Koska kisoja jouduttiin järjestelymokan vuoksi lyhentää yhdeksi päiväksi, täten suomenmestaruudesta pelattiin yksinkertaisesti. Miehet pelasivat kesken 2 eri lohkolla ja naiset yksinkertaisen sarjan.

Miesten SM-Futsal kisat pidettiin 3. kerran. Hero 1 potki finaaliin isäntäkaupunkia Tampereen Uljasta vastaan. Tiukan pelin loputtua Uljas meni rankkaripotkulla voittoon. Jyväskylän Jalo puolestaan nappasi kotiin pronssia.

Naisten SM-Futsal kisat järjestettiin kaikkein aikojen ensimmäistä kertaa. Naisten joukkueita onnistuttiin kasaamaan yhteensä 3 joukkuetta: Heron lisäksi oli Jyväskylän Jalo ja Oulun Ryhti. Heron naiset veivät suomenmestaruuden vain yhden maalieron. Hero päihitti Ryhdin 3-1, ja Jalo Ryhdin 2-0. Heron ja Jalon pelissä Jalo oli viedä mestaruuden 2-1, mutta Hero nousi tasoihin vain 20 sekuntia ennen pelin päättymistä puolustajan Heli Romun ratkaisumaalin ansiosta!

Historiallisen ensimmäiset naisten mestaripelaajat:
Maja Andersson
Liisa Halonen
Huong Nguyen Thi Thury
Heli Romu
Anne Sjöroos
Nelli-Sofia Tarvajärvi
Iina Uhlenius

kulta_n_hero-001

Miehet

Hero 1:
Abdirisak Essen
Pasi Kosunen
Lari-Pekka Larjola
Miro Mäkinen
William Skarbö
Josef Ramadingaye
Jimmy Raninen
Kasper Åhman

Hero 2:
Salam Albu-Attilli
Mahedy A. Allowain
Hossein Ghofaari
Rabah Hamani
Yahia Kirouani
Nils Mikkonen
Ahmet Özkaraman
Tarik Öztuerk

Kuva: Teemu Lipasti