Naisten futsalin asiaa!

Seuraava SM-futsal järjestetään Tampereella 14.-15.4.2012. Silloin olisi tarkoitus toteuttaa naisten oma SM-futsal historian ensimmäistä kertaa! Jos olet kiinnostunut taistelemaan SM-arvosta, ilmoita siitä Nelli-Sofia Tarvajärvelle; nelli_sofia@hotmail.com viimeistään maaliskuun lopulla. Mainitse nimesi ja edustusjoukkue: Hero – tai joku muu. Kuka tahansa voi osallistua kilpailuun, kunhan on jonkun edustusjoukkueen jäsenyys taustalla.

Täten Hero päätti antaa naisille tilaisuuden harjoitella SM-futsalia varten joka toinen ti. Normaalitapaan se on salibandy/futsal-harjoitusvuoro tiistaisin klo 19.00-20:30 Latokartanon liikuntahallilla, mutta tästä lähtien naiset ja miehet pääsevät vuorotellen pelaamaan futsalia joka toinen ti ainakin SM-futsaliin asti.

Eilen, 6.3. toteutettiin ensimmäinen futsalharjoitus Latokartanon liikuntahallilla. Paikalle saapui mukavasti 12 naista potkimassa palloa. Jimmy Raninen toimi vapaaehtoisesti valmentajanamme ainakin eilisen illan.

Heron naisten futsalharjoituksissa
Kuvaaja: Milla Pitkänen

Seuraavat harjoitukset:
20.3. ja 3.4. klo 19:00-20:30 Latokartanon liikuntahallilla (Agronominkatu 26). Tervetuloa mukaan!

Vielä yksi juttu: Hero lähettää naisten futsaljoukkueen Ahvenanmaan sporttifestivaaliin! Jos olet kiinnostunut, varaa pelipaikkasi Anne Sjöroosille: annetuuli@hotmail.com 15.3.2012 mennessä.