NBDSF:N 2. URHEILUFESTIVAALIT 5.-10.7.2010 MAARIANHAMINA, AHVENANMAA

LOPULLISET ILMOITTAUTUMISET
Lopullisten ilmoittautumisten ajankohta on 14.4.2010 saakka, sähköpostiosoitteeseen hero@hero1904.com.
Huom.! ilmoittautuminen on sitotava!

Tällä hetkellä yhteensä on 13 osallistujaa (ennakkoilmoittautumisten jälkeen).
Futsal: 8
Salibandy: 11
Golf: 1
Beach Volley: 3
Yleisurheilu: 1
Sulkapallo: 1

Niiden, jotka tekivät ennakkoilmoituksen ei tarvitse ilmoittaa Hero ry:lle uudestaan. Jos halutaan vaihtaa lajin, niin ilmoita Hero ry:lle.

OSANOTTOMAKSUT
Suomen Kuurojen Urheiluliitto kustantaa itse oman liittonsa jäsenseurojen edustajien osallistumismaksut eli Heron edustajana ei tarvitse maksaa lajimaksua!

MAJOITUSJÄRJESTELYT
Sitovat majoitusvaraukset tulee myös ehdottomasti tehdä 14.4.2010 mennessä, sähköpostiosoitteeseen hero@hero1904.com (koska tämän jälkeen kuluton peruutus ei ole mahdollista). Toki jälkeenpäinkin on mahdollista varata huoneita mutta järjestelytoimikunta ei voi taata majoitustilaa 14.4. jälkeen.
Suomen Kuurojen Urheiluliitto on saanut edullista majoitustilaa kahdelta leirintäalueelta. Molempien leirintäalueiden sijainti on erinomainen. Majoituspaikkoja on kaikkiaan n.110 henkilölle! Lisätietoja camping-vaihtoehtojen lisäksi myös muista majoituksista majoitusvaraus-liitteessä.

KILPAILULAJIT
Keilailun osalta pohditaan, järjestetäänkö se tasoituskilpailuna vai samoin kuin edellisenä vuonna. Asia on vielä avoin, lisätietoja saadaan huhtikuun aikana, jolloin seuraava tiedote ilmestyy. Golfin osalta saattaa tulla myös pieniä muutoksia. Järjestäjät pidättävät siis oikeuden mahdollisiin muutoksiin.
Alustava kilpailuohjelma löytyy liitteestä.

HERO RY KUSTANTAA
Hero ry kustantaa Heron jäsenille laivan henkilölipun Ahvenanmaalle (meno-paluu) paitsi auton kanssa. Jos halutaan tuoda oma auto mukaan Ahvenanmaalle, niin jäsen kustantaa sen itse (Turusta 70 euroa, Helsingistä 140 euroa)