Herolle 4 pistettä Rajakylästä

US FM – HERO 4-6

Hero saapui Campo Sport Areenalle kahteen aamupeliin. Muutaman viikon takainen kotiturnaus osoitti jo sen, että aamupelit eivät sovi Herolle. Kolmannen erän alkaessa tulostaululla oli uniset 4-4 lukemat ja mafiosoille suorastaan tarjottiin voittoa, kun viimeisessä erässä otettiin peräti 20 minuuttia täysin turhia jäähyjä. Alkukauden puolustajana luutinut Juha ”Juhis” Vahtera pääsi tässä ottelussa takaisin tutulle paikalleen sentteriksi ja päätti, että Hero ei tätä peliä häviä. Ensin Juhis ehti ensimmäisenä maalivahdin pudottamaan irtopalloon ja pisti pallon varmasti verkon perukoille ja lopuksi ratkaisi syöttämällä ottelun viimeisen maalin alivoimalla.

Jobinpostia Herolle tuli joukkueen pistehain Heikki ”Hessu” Pekin loukkaantuminen. Ensi diagnoosi oli, että jalasta löytyi murtuma ja kausi on näin ollen Hessun osalta ohi.

Hero – S.S. STORM II 12-0

Maalivahti Mikael ”Mikke” Huuhka tunsi polvessaan kipua ensimmäisen ottelun jälkeen, joten häntä tuurasi Ville Sipari. Ville on aiemmin tuurannut Mikkeä menestyksekkäästi maalissa ja tämäkään ottelu ei tehnyt siihen poikkeusta. Nollapeli, 2 torjuttua rangaistuslaukausta ja tukku paraatipelastuksia pitivät huolen siitä, että Hero pelasi kauden ensimmäisen ottelun, jossa ei omissa soinut.