Heron voittoputki katkesi

Hero – B2000 2-2

Kotijoukkue sai vastuuturnauksen aamuottelussaan vastaansa tiukasti 9 miehellä sumputtaneen B2000:sen.
Lähes koko ottelu pelattiinkin vierasjoukkueen päädyssä, mutta maalipaikoista viimeistely tökki pahasti ja vastustaja rokotti kovalla kädellä vastahyökkäyksistä. Näinollen B2000 aiheutti Herolle kauden ensimmäisen pistemenetyksen ottelun päätyttyä tasan.

Cyko-Hero 2-4

Iltapelissä kohdattiin ahkerasti peliä rikkova Cyber Koalat. Hero ei saanut oikein missään vaiheessa peliä ottelun juonesta kiinni ja kolmannessa erässä ihmeellinen tuomarityöskentely johti siihen, että Hero:n pelaajat istuivat 11 minuuttia jäähypenkillä vaikka Cykolta muutama pelaaja toistuvasti keskittyi muuhun kuin reikäpallon pelaamiseen.  Alivoimat kuitenkin kestettiin ja kapteeni Nybergin maali pari minuuttia ennen loppua katkaisi Koalien pyristelyt. Vaikean viikonlopun ainoat valopilkut Herolta olivat 4 maalia iskenyt Lari Larjola ja tolppien välissä ilmiömäisiä torjuntoja esittänyt Mikael Huuhka.