Hero haki toistamiseen täyden pistepotin Tammisaaresta

Hero – Raiderit 7-0

Hero venytti Tammisaaressa kauden voittoputkensa 10 ottelun pituiseksi. Sunnuntaipäivän avauspelissä vastaan asettui Raiderit, joka oli ollut jo kauden avausturnauksessa hankala vastus Herolle. Ottelussa siirryttiin nopeasti 2-0 johtoon, mutta sen jälkeen liike ja pelaaminen loppui Herolta täysin. Pelaajat sortuivat useisiin virheisiin ja Raiderit pääsivät Heron pakan levitessä jatkuvasti vaarallisiin vastahyökkäyksiin. Kotijoukkueen onneksi vastustajien tehottomuus maalipaikoissa ja maalivahti Mikael Huuhkan loistopeli pitivät lukemat muuttumattomina. Kolmannessa erässä joukkue heräsi valmentajan ripitysten jälkeen ja kaunisteli loppulukemiksi 7-0.

Gusanos – Hero 2-12

Muutaman tunnin odottelujen jälkeen vastaan asettui sarjakolmonen Gusanos, joka oli omassa päivän avausottelussaan yllättänyt Oilers II:sen. Hero oli kuitenkin tauolla seurannut tarkkaan Gusanoksen pelitapaa eikä antanut keltapaitojenkaan yllättää hyvään vireeseen päässeitä stadilaisia. Joukkue hallitsi peliä alusta alkaen ja loppulukemat 12-2 kertovat olennaisen. Varsinkin ketju Pekki-Raninen-Vuoriheimo oli kovassa vauhdissa eikä antanut juurikaan Gusanoksen maalivahdille hengähdysaikaa. Plussaa tästä ottelusta myös maalivahti Huuhkalle, joka rangaistuslaukauksen ohella torjui kaiken mitä oli torjuttavissa, sekä erikoismaininta puolustaja Juha Vahteralle kurinalaisesta esityksestä.