Heron salibandyjoukkue nousi oman lohkonsa ykköseksi

6. divisioonan lohko 1:sen kärkipaikka vaihtui, kun Hero haki täyden pistesaldon Ruskeasuon bussivarikolta. Kärkipaikkaa hallussaan kauden alusta lähtien pitänyt Oilers III sai nöyrtyä maali-iloittelussa 12-7.

Ottelussa iskettiin maaleja vuoronperään aina toisen erän loppuun asti. Viimeisen erän aikana öljymiesten niska taittui, kun Hero iski 7 maalia vastustajien onnistuessa vain kolmesti. Kauden kovimmassa matsissa jobinpostia toi Marko ”Signmark” Vuoriheimon nilkkavamma, joka pitää miehen sivussa urheilukentiltä kuukauden verran.

Tunnin palautumisen jälkeen vastaan asettui myös Pandojen 3-joukkue. Ottelu ehti vanheta vain 10 sekuntia, kun Jimmy Raninen pisti pallon maaliin Heikki Pekin syötöstä. Ottelu vihellettiin päättyneeksi 3 erän puolivälissä keskeytykseen 12 maalin erolla lukemin 14-2.