VUOSIKOKOUS 2.2.2017

HERO ry:n vuosikokous pidettiin Valkean Talon aulakabinetissa, 39 jäsenen kesken.
 
Kahvitarjoilun ohella kokouksessa kerrottiin v. 2016 tapahtumista, viime vuosi oli tapahtumarikas Heron jäsenille ja sama tahti jatkukoon tänäkin vuonna.
 
Lisäksi katsastettiin HERO ry:n taloutta ja tulevaisuuden suunnitelmia.
 
Kokouksessa palkittiin HERO ry:n jäseniä XXL-urheiluliikkeen lahjakortilla:
 
Vuoden 2016 Heron jäsen:
Jouni Katainen & Mira Vuoriheimo
 
Vuoden 2016 Heron urheilja:
David Barber
 
 
Johtokunnassa erovuorossa olivat siis Iina Uhlenius, Jari Nyberg ja Mikael Huuhka.
 

Äänestämiseen ei ollut tarvetta kun Uhlenius & Nyberg mielellään jatkoivat johtokunnassa, Huuhka vetäytyi ja Netta Keski-Levijoki tuli uutena jäsenenä johtokuntaan, onnea ja menestystä johtokunnan jäsenille!

Gavin Lilley & Sami Vuoriheimo aloittavat nyt toisen vuotensa johtokunnassa.

 
HERO ry:n monivuotinen ”rahaministeri” Mikael Huuhka ei kuitenkaan kokonaan vetäydy johtokunnasta, hän on jatkossakin ulkopuolisena apuna talouteen & avustuksiin liittyvissä jutuissa, Mikaelin apua tullaan tarvitsemaan myös jatkossakin!
 
Monivuotinen puheenjohtajamme Heli Romu sen sijaan vetäytyi puheenjohtajan paikalta, hänen tilalleen tuli johtokunnan jäsen Teemu Lipasti-Sjöroos. Romu jatkaa johtokunnan jäsenenä vuoden ajan, jonka jälkeen on sitten erovuorossa.
Teemulle tsemppiä puheenjohtajan rooliin!
 
Vuonna 2017 HERO ry tulee kehittämään toimintaansa ja jäsenet saavat vapaasti kertoa omia ajatuksiaan & ideoitaan johtokunnalle, yhdessä kehitetään tämän perinteikkään urheiluseuran toimintaa 🙂
 

Suosittelemme Facebookin lisäksi seuraamaan myös HERO ry:n kotisivuja & tapahtumakalenteria, liikutaan yhdessä & enemmän v.2017!

HERO ry johtokunta

Pj. Teemu Lipasti-Sjöroos
Heli Romu
Sami Vuoriheimo
Gavin Lilley
Jari Nyberg
Iina Uhlenius
Netta Keski-Levijoki