Hero ry:n kesäharjoitukset (epäviralliset) toukokuusta lähtien

Kuivatreenit:
Joka maanantai elokuuhun asti, Pirkkolan urheilupuistossa. Kokoontumispaikka infotaulun edessä (autoparkkialueen vieressä) ennen kello 17. Huom.! Kuivatreeneissä ei ole varsinaista vetäjää, eli tehdään joko omatoimisesti tai ohjatuissa harjoitusryhmissä.

Naisten juoksu/kävely:
Joka tiistai elokuuhun asti, Pirkkolan urheilupuistossa. Kokoontumispaikka infotaulun edessä (autoparkkialueen vieressä) ennen kello 17. Huom.! Ei ole varsinaista vetäjää, eli tehdään joko omatoimisesti tai ohjatuissa harjoitusryhmissä.

Jalkapallo:
Joka keskiviikko elokuuhun asti. Kannelmäellä (pasuunatie 6, soittajanpuisto) kello 17:n jälkeen. Paloheinällä on meneillään rakennustyöt uutta tunnelia varten, http://paloheinantunneli.blogspot.fi/. Huom.! Ei ole varsinaista vetäjää, eli omatoimisesti

Beachvolley 5.6. alkaen:
Joka torstai Siltamäen liikuntapuisto (pallomöentie 14) kello 17. Vetäjänä on Harri Konttinen