SNOWTUBING

Helsingin kuurojen urheiluseura Hero järjestää jäsenille talvipäivämeiningin Klaukkalassa:

* * * S N O W T U B I N G * * *

Hei te Heron jäsenet! Tulkaa laskettelemaan snowtubing-renkailla alas Tornikeskuksen rinteitä sunnuntaina 13. maaliskuuta 2011 kello 12 eteenpäin. Luvassa hauskaa yhdessäoloa, ruokailua ja laskettelua raikkaassa talvisäässä.

10 euron osallistumishintaan sisältyy koko päivän laskettelulippu, snowtubing-renkaan vuokraus, ruokailu. On myös mahdollisuus lasketella omilla lasketteluvälineillä tai vuokrata välineet Tornikeskukselta. Ruokailu tapahtuu Tornikeskuksen kahviossa, hintaan sisältyy nuudelikeitto, sämpylä ja kaakao/kahvi.

VAIN 30 kpl lippuja myynnissä, hanki itsellesi ja kaverillesi liput ajoissa!

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu hoidettava 10.3.2011 (tilisiirrolla) mennessä osoitteeseen:
liikunta@hero1904.com

10 euron maksu tilinumeroomme: 800016-276449 (Ei viitenumeroa)
Käteisenä onnistuu myös (paikan päällä)

NÄHDÄÄN RINTEILLÄ!!!

Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=142617005797358