Heron 6. divisioonataival päätökseen

Kauden päätösturnaukseen saatiin kolmen kentän verran pelaajia. Myös valmentaja Nyberg palasi käskyttämään joukkuetta kuuden viikon koulutusmatkaltaan.

HERO – Pandat III 11-2

Ottelu eteni tasaisissa lukemissa kaksi erää. Hero loi parhaimmat maalipaikat, mutta viimeistely ontui ja Pandojen maalivahti ehti kerta toisensa jälkeen reikäpallon tielle. Kolmannessa erässä kuitenkin Heron pelaajien osumatarkkuus parani ja maaleja alkoi syntymään urakalla. Vastustaja sai kokeilla vielä kavennusmahdollisuutta rangaistuslaukauksella, mutta epäonnistui. Kunniamainintana kerrottakoon, että Heron maalivahdit torjuivat kaikki tämän kauden rangaistuslaukaukset.

Gusanos – Hero 4-4

Toiseen otteluun valmentaja painotti kolmen ketjun liikettä ja tsemppiä, kun kyseessä oli kuitenkin kauden viimeinen 6. divisioonan ottelu. Suurin osa helsinkiläisistä oli kuitenkin jo kesälomafiiliksissä. Tilannetta ei yhtään helpottanut se, että Gusanos oli vauhdikkaalla pelipäällä ja yritti aiheuttaa Herolle kauden ensimmäistä tappiota. Vaikka molemmilla joukkueilla oli vielä ottelun loppuhetkillä mahdollisuudet voittoon, lopputuloksena tasattiin pisteet lukemin 4-4. Tämä tarkoitti sitä, että Hero pelasi koko kauden ilman ainuttakaan tappiota, joka on erittäin kunnioitettava saavutus.

YLE:n viittomakieliset uutiset: Hero salibandyn 5. divisioonaan