Hero varmisti nousun 5. divisioonaan!

Kauden toiseksi viimeisessä turnauksessa Hero kohtasi Kauklahdessa sarjakakkosen Oilers II:sen ja sarjajumbon NTH II:sen. Kotiintuomisina oli mukavat kolme pistettä joilla varmistettiin sarjanousu 5 divisioonaan kaudeksi 2009-2010.

Oilers II – HERO 3-3

Avausottelun Hero aloitti väkevästi ja johti reilun 4 minuutin pelin jälkeen jo 3-0. Sen jälkeen tilanteita riitti molemmissa päissä ja tuomareilla riitti vihellettävää varsin lämpöisessä ottelussa. Ottelun lopussa Herolle tarjottiin voittoa, kun hyökkäyspään vapaalyönti vihellettiin vain muutama sekunti ennen pelin päätösvihellystä. Sami Särkkisen veto ei kuitenkaan mennyt tolppaa lähemmäksi maalia ja pisteet tasattiin 3-3.

Hero – NTH II 12-0

Toiseen otteluun tehtiin pieniä ketjumuutoksia ja niillä kaadettiin vain parilla vaihtopelaajalla pelannut vastustaja suoraan ensimmäisessä erässä. Ottelun katkaisseen maalin teki ajassa 10.18 hattutempun tehnyt Marko Vuoriheimo. Vierasjoukkueelle kuitenkin kaikki kunnia hyvästä tsempistä ja siististä pelistä.