Hero haki täyden pistepotin Tammisaaresta

Hero sai Tammisaaren reissulle mukaan vain 2 kentällisen verran pelaajia sairastumisten ja muiden poissaolojen takia. Avausottelussa B2000:tta vastaan päästiin kuitenkin maalin makuun jo ensimmäisessä vaihdossa, kun Lasse Sipilä iski kauden ensimmäisen maalinsa. Koko ottelu mentiin Heron tahdissa ja loppulukemiksi tulostaululle jäi 9-3.

Toisessa ottelussa Hero päihitti US FM:n 5-2. Maaleja saatiin odotella aina toisen puoliajan lopulle asti, kun Herolla tuotti vaikeuksia avata FM:n tiukkaa viisikkosumppua. Avausmaalin jälkeen peli vapautui ja viimeiseen erään lähdettiin turvallisen tuntuisessa 4-0 johdossa.

Plussana täyden pistesaldon lisäksi voidaan mainita, että jäähypenkkiä ei kulutettu Tammisaaressa minuuttiakaan. Toisen turnauksen jälkeen Heron saldona täydet 8 pistettä.