Hero aloitti 6-divisioonan kahdella voitolla

Hero aloitti 6-divisioonan pelit Esport Areenalla 8-4 voitolla CyKo:sta. Pelin alku oli vielä tunnustelemista ja CyKo antoi hyvän vastuksen koko ottelun ajan. Ottelun ratkaisu nähtiin kolmannessa erässä HERO:n Pasi Kosusen saatua taklaustilanteesta punaisen kortin ja pelirangaistuksen. CyKo:lla oli mahdollisuus tulla vielä otteluun mukaan, mutta HERO selvitti hienosti 5 minuutin alivoimansa ja saalisti näin tärkeät 2 avauspistettä.

Toisessa ottelussa vastaan tuli Raiderit, joka kaatui tiukasta vastarinnasta huolimatta 10-2. Ensimmäisessä erässä HERO:lla oli vaikeuksia murtaa Raidereiden puolustusta, mutta toisessa erässä HERO:n kolmen ketjun liike oli jo liikaa ja lopulta helsinkiläiset ampuivat tulostaululle kaksinumeroisen lukeman.

Avausturnauksesta tuli siis kotiintuomisiksi tärkeät 4 pistettä.